Talenten Mid-Fryslân verbinden zich langer aan Korfbalkamp Fryslân

Anco van Gorkum en Marije Visser maken ook tijdens de komende editie deel uit van het team van Korfbalkamp Fryslân. De talentvolle spelers maken momenteel deel uit van de selectie van Korfbalvereniging Mid-Fryslan /Jansma Burdaard uit Grou, Reduzum, Akkrum en Warten.

Marije Visser (19 jaar) maakt sinds 2018 deel uit van Korfbalkamp Fryslân en zal ook tijdens de komende editie aanwezig zijn. Marije begon met korfballen in haar woonplaats Reduzum en kwam via de jeugdopleiding van KV Mid-Fryslan in het eerste team terecht. Ook is ze actief als trainer bij Korfbalschool Grou, daarnaast traint en coacht ze één van de jeugdteams van Mid-Fryslân.

Marije: “Na een jaar geen korfbalkamp te hebben gehad, heb ik er nu twee keer zoveel zin in!”.

Marije in actie voor KV Mid-Fryslân tegen Oost-Arnhem

Ook Anco van Gorkum (20 jaar) zal van de partij zijn tijdens de 4e editie van Korfbal Fryslân. De Akkrumer korfballer maakt sinds 2019 deel uit van het korfbalkamp. Anco begon op latere leeftijd met korfballen en korfbalt vanaf 2019 in tweede van Mid-Fryslan. Hij heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien naar het eerste team. Naast het spelen is Anco ook erg actief binnen de vereniging en één van de trainers van Korfbalschool Grou.

Anco: “Ik ben erg blij dat er dit jaar, weliswaar in aangepaste vorm, waarschijnlijk weer een korfbalkamp is en hoop dat we drie prachtige dagen tegemoet gaan!”

Korfbalkamp Fryslân is blij met de verdere samenwerking met de twee talentvolle korfballers uit Akkrum en Reduzum. “Zowel Anco als Marije hebben tijdens de vorige edities hun enthousiasme en ervaring als trainers laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat zij dit ook tijdens de volgende editie met ons zullen delen. Daarnaast vervullen zij ook een belangrijke bijdrage in de verbinding met onze partners KV Mid-Fryslân en Korfbalschool Grou.” aldus Abe Schippers, Manager Korfbal Fryslân.

Wil jij ook trainen krijgen van Marije, Anco of één van onze andere trainers?  Regel dan NU je inschrijving via: https://www.korfbalkampfryslan.nl/inschrijven

#AncoStays #MarijeStays

Foto: Korfbalkamp Fryslân 2019

Volg ons op Facebook voor de laatste updates