Korfbalkamp Fryslân versterkt zich met Marco van Vilsteren

Marco (20 jaar) sluit per direct aan bij het team van Korfbalkamp Fryslân. Samen met de andere trainers zal hij tijdens het komende kamp onder andere trainingen gaan verzorgen en helpen bij de spelactiviteiten. 

Marco is afgelopen seizoen doorgestroomd vanuit de jeugd en speelt momenteel in de selectie van K.V. Mid-Fryslân. Afgelopen zaalseizoen is Marco met de selectie bovenaan de ranglijst geëindigd. Daardoor mag hij zich samen met de rest van de selectie opmaken voor de Korfbal League 2, het op één na hoogste niveau van Nederland.

Naast de ervaring als speler geeft Marco al een aantal jaren trainen en verzorgt hij de coaching van verschillende teams binnen K.V. Mid-Fryslân. Dit jaar is hij verantwoordelijk voor de B2 van de club.

Marco: “Dit word mijn eerste jaar bij Korfbalkamp Fryslân en ik heb er uiteraard heel veel zin in. We gaan er een paar geweldige dagen van maken met zijn allen.”

Korfbalkamp Fryslân is verheugd met de komst van Marco. “Korfbalkamp Fryslân is elk jaar opzoek naar versterkingen. Ik zie Marco als een goede aanvulling op het bestaande team. Daarnaast vervult hij ook een belangrijke bijdrage is de verbinding met enkele van onze partners” aldus Abe Schippers, Eigenaar Korfbalkamp Fryslân.

De 6e editie van Korfbalkamp Fryslân vindt plaats van maandag 24 juli tot er met woensdag 26 juli 2023. Helaas vanwege de grote belangstelling de inschrijving voor het kamp reeds gesloten.

#WELKOMmarco

Volg ons op Facebook voor de laatste updates