Korfbalkamp Fryslân versterkt zich met Esmee van Veen

Esmee van Veen (19 jaar) versterkt vanaf de komende editie het team van Korfbalkamp Fryslân. De talentvolle speelster verruilde in 2018 haar jeugdclub SIOS uit Wolvega voor LDODK uit Gorredijk en maakte dit jaar haar debuut in de Korfbal League. 

Esmee doorliep de volledige jeugdopleiding van korfbalvereniging SIOS uit Wolvega en kwam uit voor de noordelijke jeugdselecties. In 2018 koos de Wolvegaster voor een nieuwe uitdaging bij LDODK / Rinsma Modeplein uit Gorredijk. Hier speelde zij eerst twee jaar in de A1, welke zij begin dit seizoen verruilde voor een plekje in de selectie van de Korfbal League club. Afgelopen zaalseizoen maakte Esmee haar debuut in het eerste team van LDODK. Hierna kwam zij in nog vijf andere duels uit voor de hoofdmacht van de club uit Gorredijk.

Esmee: “Ik heb erg veel zin in het korfbalkamp en hoop op drie leuke en leerzame dagen!”

Naast zelf op hoog niveau korfballen is Esmee actief als jeugdtrainer bij KV SIOS. Zij is verantwoordelijk voor de E1, E2 en E3 van de club uit Wolvega. Daarnaast studeert Esmee Sportkunde aan Hogeschool Winderheim in Zwolle.

Korfbalkamp Fryslân is blij met de komst van Esmee. “Als korfbalkamp zijn we altijd op zoek naar versterkingen voor ons technisch kader. Esmee is zeer welkome versterking die perfect past binnen onze missie en visie. Daarnaast volgt ze een toepasselijke opleiding binnen de sportwereld. “ aldus Karl van Vleeren, oprichter Korfbalkamp Fryslân.

Wil jij ook trainen krijgen van Esmee of één van onze andere trainers?  Regel dan NU je inschrijving via: https://www.korfbalkampfryslan.nl/inschrijven

#WelkomEsmee

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie. 

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates