Korfbalkamp Fryslan bereikt akkoord met Thom Kleinhuis

De 20-jarige Thom Kleinhuis sluit per direct aan bij het team van Korfbalkamp Fryslan. De Drachtster korfballer doorliep de jeugdopleiding van KV Drachten / Van der Wiel en speelt momenteel in het tweede team van de club.  

Thom startte met korfballen in de F-jeugd van KV Drachten / Van der Wiel en doorliep door de jaren heen alle jeugdcategorieën van de club. Sinds dit seizoen komt hij uit in voor het tweede team van de Drachtsters. Ook kwam Thom in zijn periode in de jeugd een aantal jaren uit voor de Noordelijke Selectie. Hiermee speelde Thom onder andere op de Korfbal World Cup in Leeuwarden en de Korfbal Challenge in Rotterdam.

Thom: “Ik kijk uit naar mijn eerste korfbalkamp en hoop dat we in de drie dagen veel plezier kunnen maken”

Doordat Thom last kreeg van een zware blessure kwam zelf korfballen de afgelopen jaren op een lager pitje te staan. Toch is hij nog steeds erg actief binnen KV Drachten / Van der Wiel. Zo geeft hij tweemaal per week trainen aan de B2 en B3 van de Drachtster club en coacht hij op zaterdags de B2. Naast korfbal is Thom druk met zijn opleiding Technicus Engineering en zijn werk bij van der Werff Watertechniek.

De Drachtster korfballer is na Esmee van Veen de tweede nieuwe aanwinst voor de trainersstaf van Korfbalkamp Fryslan 2021. “De verbintenis met Thom Kleinhuis past binnen de filosofie van Korfbalkamp Fryslan om trainers en spelers van verschillende clubs uit de regio met elkaar te verbinden. Bovendien heb ik vertrouwen in de kwaliteiten van Thom en kijk ik ernaar uit om met hem samen te werken” aldus Karl van Vleeren, oprichter Korfbalkamp Fryslan.

Wil jij ook trainen krijgen van Thom of één van onze andere trainers?  Regel dan NU je inschrijving via: https://www.korfbalkampfryslan.nl/inschrijven

#WelkomThom

 

 

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates