Korfbalkamp Fryslân akkoord met Marvin Piepers

Marvin Piepers (23 jaar) is aankomende editie één van de nieuwe gezichten in het team van Korfbalkamp Fryslân. Met de komst van de korfballer uit Drachten is de trainingsstaf voor komende zomer compleet. 

Marvin begon zijn korfbalcarrière bij KV Drachten en maakte jaren lang deel uit van de jeugdselecties van oranje. In 2017 was hij toe aan een nieuwe uitdaging en ruilde hij zijn vertrouwde club in voor LDODK uit Gorredijk. Inmiddels korfbalt Marvin al enkele seizoenen in de selectie van LDODK en heeft hij al meerdere malen minuten mogen maken in de Korfbal League.

Naast zelf bewegen zet Marvin ook anderen in beweging. In zijn tijd bij KV Drachten gaf Marvin korfbal trainen en tegenwoordig geeft hij zo nu en dan nog korfbalclinics bij basisscholen is hij fitnessinstructeur bij Kortezwaag in Gorredijk. Na de zomer begint Marvinaan de PABO in Leeuwarden.

Marvin: “Ik kijk uit naar Korfbalkamp Fryslân en hoop dat we tijdens drie dagen vol korfbal een hoop lol kunnen maken.”

“Marvin zijn korfbalkwaliteiten heeft iedereen kunnen zien in de Noordelijke bekerfinale. Naast kwaliteiten in het veld heeft hij ook andere vaardigheden die een goeie korfbaltrainer nodig heeft. Zo weet hij alles over bewegen door zijn werk als fitnessinstructeur en heeft hij door zijn opleiding affiniteit met kinderen aldus Ran Faber, korfbaltrainer bij Korfbalkamp Fryslân.

De 6e editie van Korfbalkamp Fryslân vindt plaats van maandag 24 juli tot er met woensdag 26 juli 2023. Helaas vanwege de grote belangstelling de inschrijving voor het kamp reeds gesloten.

#WELKOMmarvin

Volg ons op Facebook voor de laatste updates