Korfbalkamp Fryslân 2017 groot succes!

Na maanden voorbereiden kan er worden teruggekeken op een succesvolle, eerste editie van Korfbalkamp Fryslân. De kinderen uit de F-, E- en D-teams uit Friesland konden zich hier voor aanmelden. In een mooi Korfbalkamp Fryslân tenue begon de eerste dag met een gezamenlijke warming-up. Uiteindelijk werd de groep gesplitst en kregen de kinderen een leerzame training. Na deze training waren de kinderen klaar om het tegen elkaar op te nemen tijdens het beachkorfbal. Na een bord vol macaroni konden de kinderen uitbuiken onder het genot van een voetbal- en korfbalwedstrijd van het Nederlands team. De kinderen lagen vroeg op bed, maar het werd toch nog laat voordat ze sliepen.

Ondanks dat stonden ze de ochtend erna fris en fruitig voor het podium voor een gezamenlijke warming-up. Ook de tweede ochtend werd er fanatiek getraind. ’s Middags werd er een zeskamp georganiseerd met verschillende onderdelen zoals een stormbaan, kruiwagenrace, vliegend tape etc. Daarnaast werd er ook nog druk geoefend voor de bonte avond. De bonte avond was een groot succes met als kers op de taart een echte bruiloft!

Weer stonden de kinderen de derde dag fris en fruitig voor het podium. Er werd kort getraind en daarna was het tijd voor het grote toernooi waarbij er veel ouders aanwezig waren om hun kinderen aan te moedigen. Het toernooi werd afgesloten met een prijsuitreiking. Er kan terug gekeken worden op een geslaagd en succesvol eerste korfbalkamp.

*Nog even nagenieten van de eerste editie van Korfbalkamp Fryslân? Dat kan! Bekijk de foto’s op de onderstaande link.

Foto’s

Volg ons op Facebook voor de laatste updates