Karl van Vleeren doet een stapje terug bij Korfbalkamp Fryslân

Na een aantal mooie jaren heeft Karl besloten een stapje terug te doen. Om de toekomst van Korfbalkamp Fryslân te blijven waarborgen nemen Abe Schippers en Dirjan Bouma de komende editie de taken van Karl over. Zij zijn de afgelopen jaren ook al nauw betrokken geweest en hebben de nodige kennis om het korfbalkamp tot een succes te maken. Karl blijft achter de schermen nog wel betrokken bij Korfbalkamp Fryslân.

Karl van Vleeren richtte in januari 2016 Korfbalkamp Fryslân op en was vier edities lang het hoofd van de organisatie. Onder zijn leiding is het kamp uitgegroeid tot een begrip in het Noorden en is het team van het korfbalkamp de afgelopen jaren uitgebreid met diverse topkorfballers waaronder zelfs enkele internationals.

Korfbalkamp Fryslân dag 3

” Karl: ik wil alle betrokkene bedanken voor hun inzet en enthousiasme. In de afgelopen jaren hebben wij bijzondere herinneringen gemaakt en is Korfbalkamp Fryslân uitgegroeid tot een begrip in het Noorden”.

Korfbalkamp Fryslân wil Karl bedanken voor zijn inzet, passie en doorzettingsvermogen bij het opzetten van het kamp en zijn bijdrage bij de organisatie van de afgelopen vier edities.

#karlbedankt!

 

 

 

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates