Inschrijving 5e editie Korfbalkamp Fryslân geopend!

Wil jij in de zomervakantie lekker blijven korfballen? Dat kan! Korfbalkamp Fryslan organiseert van 18 t/m 20 juli een drie dagen durend uniek korfbalkamp vol korfbal en spelplezier! 

Het is weer mogelijk om je op te geven voor Korfbalkamp Fryslan. Zoals jullie van ons gewend zijn vindt het kamp plaats tijdens de eerste week van de zomervakantie. Om precies te zijn van maandag 18 t/m woensdag 20 juli 2022. Dit jaar wordt het kamp wederom georganiseerd voor spelers uit de E-, D- en C-jeugd (8-14 jaar).

Net als bij de voorgaande edities bieden wij ook dit jaar een drie dagen durend uniek korfbalkamp aan vol korfbal en spelplezier. Zo krijgen de deelnemers training van bekende korfballers zoals: Dirjan Bouma (Korfbalschool Grou & Het Grote Korfbalboek), Ran Faber en Esmee van Veen (beide LDODK 1) en andere enthousiaste trainers. Naast de leerzame trainingen zijn er nog een aantal te gekke korfbal en spelactiviteiten.

Na een jaar zonder overnachtingen is het dit jaar gelukkig wel weer mogelijk om op het kamp te overnachten. Hierbij worden de deelnemers gedurende het drie dagen durende kamp natuurlijk voorzien ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes aangeboden. Wij verwachten de deelnemers op maandagochtend tussen 9.00 en 9.30 uur op sportpark Meinga te Grou. Het kamp wordt op inmiddels traditionele wijze op woensdagmiddag afgesloten met ‘Het Grote Korfbalkamp Fryslân-toernooi”. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om alle korfballers aan te moedigen. Het streven is om aan het einde van de middag het kamp af te sluiten.

De inschrijving voor de 5e editie is vanaf NU geopend! Wil jij hierbij zijn? Geef je dan op via: https://www.korfbalkampfryslan.nl/inschrijven

#geefjeop #Korfbalkamp2022

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates