Geef je op voor de 4e editie van Korfbalkamp Fryslan!

Wil jij in de zomervakantie lekker blijven korfballen? Dat kan! Korfbalkamp Fryslan organiseert van 12 t/m 14 juli een drie dagen durend uniek korfbalkamp vol korfbal en spelplezier! 

Het kamp vindt plaats op de korfbalvelden in Grou en is bedoeld voor korfballers uit de E’s, D’s en C’s (NIEUW). Je krijgt gedurende drie dagen korfbaltrainingen van onze trainers daarnaast worden er verschillende (korfbal)activiteiten worden georganiseerd.

“Wij nemen als Korfbalkamp Fryslan de RIVM richtlijnen in acht en verwachten dit ook van de ouders en kinderen. Daarnaast wordt het korfbalkamp momenteel onder voorbehoud wordt georganiseerd. De mogelijkheid bestaat dat het kamp alsnog niet doorgaat als de dan geldende RIVM richtlijnen daar aanleiding toe geven. Indien het korfbalkamp geen doorgang kan vinden zal Korfbalkamp Fryslân de volledige inschrijfkosten vergoeden. Op 3 juli 2021 wordt een besluit genomen over de doorgang van Korfbalkamp Fryslân 2021.”

Wegens omstandigheden is het dit jaar niet mogelijk om op het kamp te overnachten. Daarom het verzoek om de deelnemers s’ochtends (tussen 8.15 – 9:00 uur) te brengen en aan het eind van de middag op te halen (tussen 17.00 – 18.00 uur). 

De inschrijving voor de 4e editie is vanaf NU geopend! Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via: https://www.korfbalkampfryslan.nl/inschrijven

#geefjeop

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates