Femke Faber nieuwe aanwinst Korfbalkamp Fryslân

Femke Faber (19 jaar) sluit per direct aan bij het team van Korfbalkamp Fryslân. De talentvolle speelster van LDODK zal tijdens het komende kamp onder andere trainingen gaan verzorgen en helpen bij de spelactiviteiten. 

Femke speelt momenteel in LDODK A1 en komt hiermee uit op het hoogste niveau van Nederland. Daarnaast maakt de talentvolle speelster deel uit van Nederland onder 19. Dit maakt dat zij uitkomt op diverse nationale- en internationale toernooien. Zo speelde Femke afgelopen maand met TeamNL op het wereldkampioenschap onder 19 in Tsjechië. Het Nederlandse team wist op dit toernooi alle wedstrijden te winnen en werd wereldkampioen.

Femke: “Ik heb erg veel zin in mijn eerste Korfbalkamp Fryslân en hoop op drie gezellige dagen.”

Naast korfballen op hoog niveau heeft Femke ook ervaring in het geven van trainingen en clinics. Zo gaf zij trainingen aan de jeugd van LDODK en helpt ze bij diverse korfbalclinics.

De komst van een talentvolle speelster zoals Femke past perfect binnen de misse en visie van ons korfbalkamp. Wij willen onze deelnemers een geweldige ervaring bieden en trainingen onder leiding van een international dragen daar zeker aan bij!” aldus Abe Schippers, eigenaar Korfbalkamp Fryslân.

Wil jij ook trainen krijgen van Femke of één van onze andere trainers?  Regel dan NU je inschrijving via: https://www.korfbalkampfryslan.nl/inschrijven

#WelkomFemke

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates