EDITIE 2021 = VOL!

Sinds 7 mei 2021 is het mogelijk geweest om je in te schrijven voor Korfbalkamp Fryslan 2021 en hier is afgelopen weken massaal gehoor aan gegeven met als gevolg dat Korfbalkamp Fryslan 2021 vol zit. 

Door het grote aantal aanmeldingen heeft de organisatie van Korfbalkamp Fryslan moeten besluiten om de inschrijving voor de 4e editie van het korfbalkamp vroegtijdig te sluiten. Wij begrijpen dat dit tot teleurstelling leidt bij de kinderen die zich nog wouden opgeven. Wij als organisatie van Korfbalkamp Fryslân vinden het jammer dat we niet meer korfballers kunnen ontvangen op de korfbalvelden in Grou.

Sinds 7 mei hebben meer dan 65 korfballers uit alle hoeken van Friesland zich aangemeld voor Korfbalkamp Fryslan 2021. Zo kwamen er opgaves binnen uit onder andere uit Leeuwarden, Sneek, Lemmer, Grou, Wolvega en Drachten. In totaal hebben we opgaves van maar liefst 13 verschilllende korfbalclubs ontvangen, een record in het bestaan van Korfbalkamp Fryslan.

Er zal binnenkort per mail contact op worden genomen met alle korfballers die zich hebben aangemeld voor Korfbalkamp Fryslan 2021. We hopen er een sportief en gezellig korfbalkamp van te maken en zien alle deelnemers graag op 12 juli 2021 op de korfbalvelden in Grou.

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates