De kamp belevenissen van Milou en Esther

We waren naar Korfbalkamp Fryslân, samen met Jesse gingen we heen, gelukkig waren Esther en Mila er ook. Elke dag hadden we korfbaltraining, dan leerden we hoe je moet staan en hoe je het beste kan schieten op de korf. Leuk want we mochten het spel van de E-tjes doen, met de hoge korf. De tweede dag was de stormbaan was heel leuk alleen helaas werden we toch laatste op de stormbaan. De laatste dag het korfbal toernooi, en we waren kampioen geworden, dat was wel echt het leukste!!!

Milou (E-pupill Korfbalvereniging Wêz Warber & Fluch )

Korfbalkamp Fryslân 2017

De eerste week van de zomervakantie ben ik, samen met Mila naar Korfbalkamp Fryslân  geweest in Grou.

Op maandag kwamen we aan. En mochten we de tent in, om onze spullen klaar te zetten. Mila en ik zaten, samen met andere meiden in tent 2. Daarna gingen we trainen ik vond de training erg leerzaam. Je leerde veel over hoe je op 1 been moet schieten. En over de timing voor de afvang. Ik vond de training heel leuk. Toen gingen we lunchen.

We gingen daarna Beach korfballen. Dat is 2 tegen 2 korfballen in zand. Dat vond ik het leukst. Daarna mocht je dingen voor je zelf doen. Wij gingen in de tent een spelletje doen. Later moesten we avondeten. We aten macaroni.

Daarna deden we weer een spelletje. En hebben we de korfbal finale van de World Games en de voetbalwedstrijd van de Nederlandse leeuwinnen gekeken.

Toen was het tijd om tanden te poetsten en de tent in te gaan. Wij gingen nog heel lang praten. Ik viel om 1 uur in slaap. En de laatste om 4 uur. We werden om 8 uur wakker gemaakt. Toen moesten we de kleren aantrekken die we hadden gekregen en ontbijten.

Na het ontbijt kwamen de jongere kinderen ook weer en hadden we weer trainen dat was superleuk. Na de lunch hadden we 6 kamp. Dat was ook heel leuk.De finale was een stormbaan. Helaas was ik met mijn team laatste geworden.

Na het avond eten hadden we bonte avond ik deed met de hele tent een modeshow. Later moesten we weer tandenpoetsen. Ik ging weer om 1 uur slapen. We werden weer om 8 uur wakker gemaakt. Toen moesten we weer de kleren aantrekken de we hadden gekregen.

Na het ontbijt gingen we trainen maar dan in 3 groepen normaal trainden we in 6 groepen. De training was weer heel leuk. Daarna hadden we lunch. S ’middags hadden we toernooi en toen mochten de ouders komen. Alle jeugd was verdeeld over 6 teams. Ik was TOP. Na 5 wedstrijden werd er nog een finale gespeeld. Daarna hadden we prijsuitreiking van alles dat we hadden gedaan.

Daarna zat het kamp er op mocht je op woensdag aan het eind van de middag naar huis toe. Dat vond ik erg jammer want het was heel gezellig en we hebben er veel korfbalvriendinnen gemaakt.

Groetjes Esther.  (D-pupill Korfbalvereniging Wêz Warber & Fluch )

Bron: https://www.wezwarberenfluch.nl/verslagen-korfbalkamp-frysln-2017

Volg ons op Facebook voor de laatste updates